CONTACT
Totaal aanbod
Kwaliteit
Levertermijnen
Groep A. De Witte
Partners
Certificaten
FRUDICOM NV
Maandfolder
Aanmelden promo
FOLDERS
Klant worden
Klachten
SERVICE
OPEN SOLLICITATIE
ONLINE BESTELLEN
FRANÇAIS
MENU
ONLINE BESTELLEN
FR
ONLINE BESTELLEN
FR

Frudicom NV

Frudicom NV maakt deel uit van de grotere groep De Witte die wereldwijd actief is. Dit maakt dat Frudicom NV voor alle klanten een inspiratiebron kan betekenen bij hun aankooppollicy.

De wil om met al onze klanten en partners een stevige partnerrelatie in een geest van respect en eerlijkheid op te bouwen maken meer dan ooit deel uit van onze bedrijfswaarden. Onze visie is een voortreffelijke leverancier in de voedingssector te zijn door: Een uitzonderlijke dienstverlening aan onze klanten te bieden leveren van uitzonderlijk kwalitatieve en ultra verse producten ontwikkelen van een blijvende bedrijfscultuur die voortdurende verbetering en teamwerk in de hele organisatie hoog in het vaandel draagt. Het aanbieden van een veilige en vriendelijke werkomgeving. Creëren van meerwaarde om de onderneming inclusief al zijn bedrijfsprocessen te laten groeien.

Totaal Aanbod

Ons producten aanbod is zeer omvangrijk en betreft dagverse AGF Volledig diepvries gamma AGF, brood en fijne kruiden en desserts 4de gamma; fijne voorgesneden en verpakte groenten Fruitsalades en fruitsappen Oliën en Vetten Droge voeding Zuivel.


Marktaandeel

Specifiek

Wij beleveren momenteel reeds verschillende groot,- en kleinhandelszaken, horeca en cateringbedrijven en bedrijfskeukens.

Distributie bereik

Onze afleveringsadressen bevinden zich in de Brusselse regio, Waals- en Vlaams Brabant.


Technologie / Flexibiliteit

Technologie

Frudicom beschikt over een moderne bedrijfsruimte van ongeveer 3.000 m².

Flexibiliteit

Wij zijn een bedrijf met een eigen gekoeld wagenpark waardoor er een zeer grote flexibiliteit aan de dag kan worden gelegd. Een goed uitgerust communicatie en tracking systeem, waaronder ook on-line T° opvolging tijdens transport, ingebouwd in onze vrachtwagens stelt ons in staat om op elk ogenblik vragen over de transporten te beantwoorden.

Kwaliteit

Ons beleid is vooral gericht op hygiënische werkomstandigheden die de voedselveiligheid optimaal verzekeren waardoor we continu werken aan: Het instant houden en voortdurend verbeteren van de bedrijfsinterne kwaliteit,- en voedsel veiligheidssystemen volgens de principes van HACCP. Het permanent voldoen aan de van toepassing zijnde wet,- en regelgevingen en eventuele andere overeengekomen eisen. Het voortdurend aanpassen van de verschillende processen aan de best beschikbare methoden en technieken om ultra verse, kwalitatieve en prijsbewust hoogstaande producten te distribueren met een maximum preventie van de voedselveiligheid. Het voorschrijven aan al zijn medewerkers en leveranciers tot het volgen van de procedures van het HACCP – systeem, en bij te dragen aan een voortdurende verbetering van dit systeem.

Levertermijnen

Alle bestellingen geplaatst dag 1 voor 16 uur worden geleverd op dag 2 in de voormiddag. Zondag, - en feestdagen zijn wij gesloten.

Certificaten


Groep A. de witte

De sleutel naar het succes van de groep A. De Witte is samenwerking! Enerzijds tussen de verschillende filialen van de groep anderzijds door een goede samenwerking met verschillende producenten. Dankzij deze intensieve wisselwerking tussen de verschillende bedrijven kan de groep hoge kwaliteitsvereisten garanderen en een veilig product met de perfecte smaak afleveren. Door een jarenlange samenwerking tussen de importeur en de verschillende producenten is een knowhow en duurzame relatie ontstaan. Deze knowhow zorgt ervoor dat met de nodige flexibiliteit, de beste kwaliteit op het juiste moment op de markt wordt gebracht.